Avery Jenkins til PCS Open!

Øverås Frisbeegolfklubb og PCS Construction er stolte av å kunne bekrefte at selveste Avery Jenkins har meldt sin ankomst i september, og er klar for deltakelse i PCS Open! Jenkins har spilt profesjonelt siden 2000, ble verdensmester i 2009, og er utvilsomt en av diskgolfens aller største profiler gjennom tidene. I tillegg til en lang karriere i verdenstoppen, er han kjent for å være kanskje den aller største ambassadøren for diskgolf også utenfor banen. Mer info på http://www.averyjenkins.net/

I den forbindelse vil han også holde en “clinic” dagen etter turneringen, med begrenset antall plasser tilgjengelig. Nærmere informasjon og påmeldingsinfo kommer senere. Avery Jenkins er kjent for sine lange driver (lengste målte 215meter), så her kan det nok være mulig å plukke opp noen tips for de fleste (kanskje bortsett fra norgesmesteren?)

Mer informasjon og påmelding her

Facebook: https://www.facebook.com/events/280043205698826

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *