PCS Open fulltegnet

To uker før påmeldingsfristen gikk ut var turneringen fulltegnet! Oppdatert spillerliste finnes her. Vi har i dag to spillere på venteliste.

Frist for betaling er 1.september. Etter dette vil vi gå gjennom eventuelle wildcards og de som står på venteliste. Vi tar også en vurdering på om det vil være mulig å øke antall deltakere, så det er ikke nødvendigvis for sent å melde seg på!

Siste storkanon som er påmeldt PCS Open er langkastende Håkon Kveseth fra Hamar. Han knuste nettopp resten av norgeseliten i helgens norgescup på sin hjemmebane, og vant til slutt turneringen med hele 13 kast foran nestemann! Ståle Hakstad, som også kommer til vår turnering, endte her på en solid 3.plass.

Kveseth satser ikke 100% på diskgolf, og er kanskje aller best kjent i idrettsnorge for å ligge i norgestoppen i en helt annen idrett, ja nemlig vannsklie: https://ankerskogen.no/nyheter/02/2016/vinner-av-kvalifiseringen-til-nm-i-vannsklie/

Han kaster også litt spyd på fritiden, og ble faktisk norgesmester både i 2014 og 2015. Han er nok den i feltet som virkelig kan konkurrere med Avery Jenkins når det kommer til å kaste langt. Anbefaler en liten kikk på denne artikkelen og filmsnutten fra NRK:

Håkon Kveseth er også den spilleren med nest høyest PDGA-rating i landet, og med blant annet en runde på smått utrolige 1060! fra Hamar skal det ikke forundre meg om han topper lista ved neste oppdatering. Dermed vil både nr 2, 3, 4 og 6 på PDGA-ratingen i Norge være representert under PCS Open, og 5 av topp 10! Vi gleder oss! Se hele PDGA-rangeringen her:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *