Informasjon PCS Open

Nå nærmer det seg endelig turneringsstart, og vi gleder oss stort til lørdag! I tillegg til at tidligere verdensmester Avery Jenkins er klar for turneringen, er vi også stolte over at samtlige fra ledergruppen under finalen i norgesmesterskapet tidligere i september er på plass under PCS Open, ikke minst norgesmester Håkon Kveseth!

Vi har til slutt valgt å spille 20 hull, hvorav 5 av disse er hull som er satt opp spesielt for PCS Open. Caddybok og oversiktskart finnes her:

Gruppene trekkes senest torsdag.

Vi kommer til å ha liveoppdatering på Skoorin, og vil derfor at flest mulig registrerer seg på http://skoorin.com/?u=scorecard&ID=338112 så snart som mulig. I løpet av fredag vil registeringen stenge.

Minner også om kurset som Avery Jenkins skal høde søndag 18.september kl 12.00. Påmelding her: https://www.deltager.no/kursPCSopen

Det blir arrangert en uformell pargolfkonkurranse på fredag, som Jostein Håland har ansvar for:

FOLKENS!
Jeg har fått den store gleden av å arrangere en pargolf-turnering ( best shot) fredag kommende med avkast klokka 1700 blank – oppmøte seinest klokka 1645 på hull 1, ved låven. Dette er gratis – men det blir en CTP-premie på hull 2 med en overraskelse i premie).

Vi gjør det slik: møt opp på riktig sted ( eller meld deg på nedenfor i kommentarfeltet, du må møte opp da også, selvsagt!)) til riktig tid – så seeder jeg de beste spillerne ( bruker rating/magefølelse) og trekker tilfeldige partnere til disse. Så ja: du kan risikere å havne sammen med norgesmester Håkon Mathias Løvenskiold Kveseth, verdensmester Avery Jenkins – eller selveste Jøran Gjelsten Lufall!

På denne måten håper vi å få en spennende pargolf-konkurranse med goder vinnersjanser for alle.

Vel møtt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *