Tiga Open 2016

Lørdag 4.juni deltok 5 spillere fra klubben vår på Tiga Open i Langevåg, som også var 2.turnering i den nyoppretta Nordvesttouren. Det ble spilt 2×18 hull, pluss finale for de fire beste i Open-klassen. Totalt deltok 57 spillere, i hovedsak spredt fra hele Nordvestlandet (Måløy-Trondheim), samt noen innslag fra sørøstlandet. Været var nydelig, mens en relativt kraftig og skiftende vind gjorde sitt til at banen ble enda mer utfordrende enn normalt. Dette er en av Norges tøffeste baner, og ekstra OB-linjer i forbindelse med turneringsoppsettet utgjør fort mange kast både for ferske og mer erfarne spillere.
Resultatmessig var Sivert og Frode fornøyd med sin innsats totalt sett, til tross for at noen hull kunne vært løst på en bedre måte. Både Thomas, Jøran og Brage nok spilte litt under pari, og alle opplevde å bli hard straffet for små feil på noen av hullene. Dette er nok den største forskjellen på banen i Langevåg, og vår egen hjemmebane. Alle våre deltok i Open-klassen, og Sivert ble best plassert på en 12.plass. Vinner ble hjemmefavoritt og regjerenede norgesmester Jostein Håland, 6 kast foran Ståle Hakstad fra Kristiansund. Ingar Ballo Sandum fra Trondheim ble nr 3. Andreas «Mini» Havnegjerde fra Langevåg ble nr 4. Søndag kveld ryktes det at Mini har meldt seg inn i klubben vår. Vi ønsker Andreas velkommen, og håper og tror at karrieren vil nå nye høyder etter klubbskiftet!

Continue reading “Tiga Open 2016” »

Vårkast-cup Kristiansund

Vårkast-cup Kristiansund

I dag starter årets Nordvesttour med første turnering i Kristiansund. Jøran, Thomas, Frode og Brage deltar fra klubben vår, og de stiller i egne klubbskjorter for anledningen. Vi kommer tilbake med resultater senere. Lykke til!

12977034_10156823387920083_3568862392994857793_o

Thomas ble vår best plasserte på en anstendig 11.plass i open-klassen. Her er alle resultatene fra turneringen:

http://www.frisbeegolf.no/arets-forste-norske-pdga-turnering-ferdigspilt/