Spillermøte

Spillermøtet avholdes i kjelleren på låven kl 19.00 i dag. Inn døra bak kiosken, og ned til høyre. Registrering skjer i sekretariatet fra kl 18, det kan også gjøres tidligere på dagen hvis det sitter folk der. Gruppene for 1.runde kommer etter spillermøtet.

Vi gjør også oppmerksom på at man fritt kan benytte seg av de oppvarmede lokalene inne i låven og i kjelleren før/mellom/etter rundene både i dag og resten av helga. Matservering mellom rundene lørdag og søndag skjer også i kjelleren. Kiosken er åpen med selvbetjening i dag.

Bestilling av lunsj og overnatting

Lunsj og overnatting bestilles ved å betale, helst ved bruk av Vipps til #104523 – menyvalg NC2019. Det kan også betales med bankoverføring til vår konto 4060 28 08469, merk i så fall hva betalingen gjelder. Pris for mat er 100kr per måltid, og det skal bli servert skikkelig mat, og ikke minst nok mat!

 

Overnatting koster 300kr for hele oppholdet, uansett hvor mange netter du skal være (tidligst fra onsdag).
 
Oversikt over hvem som har bestilt og betalt oppdateres her med ujevne mellomrom: http://www.overaasfrisbee.no/turneringer/norgescup-2019/lunsj-overnatting/
 
Meny
Lørdag serveres lapskaus med brød eller flatbrød til.
Søndag blir det grillbuffét. Med koteletter, pølser, burgere, salat, potetsalat, brød, smør og aioli.
Lunsjen inkluderer brus fra Oskar Sylte (ananas- eller pærebrus). Ellers tilbyr vi saft og vann.

 

 

Tiga Open 2016

Lørdag 4.juni deltok 5 spillere fra klubben vår på Tiga Open i Langevåg, som også var 2.turnering i den nyoppretta Nordvesttouren. Det ble spilt 2×18 hull, pluss finale for de fire beste i Open-klassen. Totalt deltok 57 spillere, i hovedsak spredt fra hele Nordvestlandet (Måløy-Trondheim), samt noen innslag fra sørøstlandet. Været var nydelig, mens en relativt kraftig og skiftende vind gjorde sitt til at banen ble enda mer utfordrende enn normalt. Dette er en av Norges tøffeste baner, og ekstra OB-linjer i forbindelse med turneringsoppsettet utgjør fort mange kast både for ferske og mer erfarne spillere.
Resultatmessig var Sivert og Frode fornøyd med sin innsats totalt sett, til tross for at noen hull kunne vært løst på en bedre måte. Både Thomas, Jøran og Brage nok spilte litt under pari, og alle opplevde å bli hard straffet for små feil på noen av hullene. Dette er nok den største forskjellen på banen i Langevåg, og vår egen hjemmebane. Alle våre deltok i Open-klassen, og Sivert ble best plassert på en 12.plass. Vinner ble hjemmefavoritt og regjerenede norgesmester Jostein Håland, 6 kast foran Ståle Hakstad fra Kristiansund. Ingar Ballo Sandum fra Trondheim ble nr 3. Andreas «Mini» Havnegjerde fra Langevåg ble nr 4. Søndag kveld ryktes det at Mini har meldt seg inn i klubben vår. Vi ønsker Andreas velkommen, og håper og tror at karrieren vil nå nye høyder etter klubbskiftet!

Continue reading “Tiga Open 2016” »