Ukesgolf 9. og 12.juni

Det er svært gledelig å se at rekrutteringen har tatt seg kraftig opp de siste ukene. Vi har fått en solid økning i antall medlemmer, og det er stadig nye ansikter å se som prøver banen. Denne uken fikk vi også se en del ferskinger bli med i ukesgolfen, noe som er er svært gledelig og motiverende også for de som har holdt på noen år!

Resultatmessig begynner Jøran å finne storformen, og fikk banket inn en runde 3 under par på søndag. Tidligere på dagen gikk vår nyervervelse Mini en runde på -5, som vi må ta en diskusjon på om blir gjeldende i totalen eller ikke.. Uansett ble det ny banerekord for ukesgolfoppsettet som har vært spilt i år. Sivert gikk sin 3. og 4. runde på rad på -2 denne uken, og befestet med det sin posisjon øverst på sammenlagtlisten. Ellers er det moro å se at flere og flere har potensiale til å gå runder ned mot par, og at vi stadig får flere mulige vinnerkandidater i ukesgolfrundene!

Alle resultater og scorekort ligger på vår side for ukesgolf her, og her finnes også oppdatert sammenlagtliste med alle som har spilt 5 runder eller mer etter 10 mulige runder.

 

Besøk fra forbundet og ukesgolfrunde onsdag 1.juni

Onsdag 1.juni hadde klubben vår et hyggelig besøk av Erik Hammer Staalesen, som er ansatt som idrettskonsulent for disksport i forbundet.
Han kom med en del tips i forhold til organisering av treninger og rekruttering, og vi fikk også nyttige innspill i forhold til banen vår. Han var imponert over hva vi hadde fått til, og vi blir ikke overrasket om han dukker opp til PCS Open 17.september. Vi hadde han også med på en liten befaring på Gjermundnes så han fikk sett på området og banen som er etablert der.  Til slutt stilte han opp på 7.runde i ukesgolfen, og gikk en solid runde på par. Vi var 8 spillere totalt, og resultatene ble slik:
1
2