Banen

Hovedbanen ligger på privat eiendom i området rundt Låven på Øverås i Vestnes kommune. Den ble påbegynt våren 2013, og er fremdeles under konstruksjon.

Oversiktsbilde
Oversiktsbilde

 

Banen har 18 permanente hull pr. 01.01.2018. Vi har laget et enkelt oversiktskart, samt teeskilt for hvert enkelt hull.  Siden deler av banen befinner seg i områder der det kan være beitende dyr og i nærheten av dyrket mark, ber vi om at det tas særlig hensyn til dette. Vær også oppmerksom på at noen hull kan være stengt ved andre arrangementer på Låven.

Vi oppfordrer alle til å ta med nye potensielle spillere for å prøve frisbeegolf. Det vil foregå organisert spill de fleste torsdager og søndager i sommerhalvåret, og vi har et stort utvalg av disker til utlån for nybegynnere som vil teste sporten. Det er også markert alternative utkast på alle hull som vi anbefaler for nybegynnere (rød tee). Hvem som helst er velkommen til å prøve banen, men vi ser helst at alle som benytter seg av banen regelmessig etter hvert melder seg inn i klubben. Bli medlem her! Vi oppfordrer ikke-medlemmer som spiller på banen til å bidra med noen kroner for hver runde som spilles, dette kan gjøres kontant i en kasse som henger på veggen, eller med Vipps. Informasjon om aktiviteter på frisbeegolfbanen vil som oftest bli lagt ut på klubbens facebooksider.

Oppslag med baneregler som vi vil at de som bruker banen setter seg inn i, samt tips til de som ikke har spilt noe særlig før:

                                      

 

Banen er delvis finansiert av støtte fra Møre og Romsdals Fylkeskommune, og Danske Bank Engasjement. I tillegg har fått en del støtte fra lokalt næringsliv. Se oversikt over våre bidragsytere her.

Klikk på kartet under for å se hvor banen vår befinner seg:

Veibeskrivelse
Veibeskrivelse

Legg igjen en kommentar