Banen

Hovedbanen ligger på privat eiendom i området rundt Låven på Øverås i Vestnes kommune. Den ble påbegynt våren 2013, og er fremdeles under konstruksjon.

Oversiktsbilde
Oversiktsbilde

 

Banen har 20 permanente hull per 15.april 2016, men alle er ikke helt ferdigstilte. Vi har laget et enkelt oversiktskart, samt banekart for hvert enkelt hull. Per i dag er ikke hull 14 helt ferdig, men det skal være spillbart hvis man tåler underlag av jord som til tider kan være noe våt! Hull 16 og 17 mangler per dags dato kurver, og er midlertidig ute av spill. Siden deler av banen befinner seg i områder med beitende dyr og i nærheten av dyrket mark, ber vi om at det tas særlig hensyn til dette. Vær også oppmerksom på at noen hull kan være stengt ved andre arrangementer på Låven.

Vi oppfordrer alle til å ta med nye potensielle spillere for å prøve frisbeegolf. Det vil foregå organisert spill de fleste torsdager og søndager i sommerhalvåret, og vi har et stort utvalg av disker til utlån for nybegynnere som vil teste sporten. Det er også markert alternative utkast på alle hull som vi anbefaler for nybegynnere (rød tee). Hvem som helst er velkommen til å prøve banen, men alle som benytter seg av banen regelmessig bør være medlem av klubben. Bli medlem her! Vi oppfordrer ikke-medlemmer som spiller på banen til å bidra med noen kroner for hver runde som spilles, men det er foreløpig frivillig. Informasjon om aktiviteter på frisbeegolfbanen vil som oftest bli lagt ut på klubbens facebooksider.

Oppslag med baneregler som vi vil at alle som bruker banen leser:

Baneregler

 

Banen er delvis finansiert av støtte fra Møre og Romsdals Fylkeskommune, og Danske Bank Engasjement. I tillegg har fått en del støtte fra lokalt næringsliv. Se oversikt over våre bidragsytere her.

Klikk på kartet under for å se hvor banen vår befinner seg:

Veibeskrivelse
Veibeskrivelse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *