Banen

Banen ligger på privat eiendom i området rundt Låven på Øverås i Vestnes kommune. Den ble påbegynt våren 2013, og er stadig i utvikling og endring.

Oversiktsbilde
Oversiktsbilde

Vi har et standard 18 hulls baneoppsett som kan endre seg litt fra år til år. Alle hullene skal ha markert alternative utkast lengre frem (rød tee), og vi anbefaler i høyeste grad nybegynnere å benytte seg av disse. I 2019 har vi også fått på plass en korthullsbane (rød bane). Denne passer spesielt bra for barn og voksne som spiller for første gang, og den gir også utmerket trening og underholdning for mer erfarne spillere. Banen mangler teeskilt, men alle utkast er merket med røde nummerskilt!

Tee 1 – rosa bane

Vi har også egne turneringslayouter som settes opp i forbindelse med større turneringer (PCS Open), der vanskelighetsgraden går betydelig opp.

For banekart og teeskilt,  se her

Siden deler av banen befinner seg i områder der det kan være beitende dyr og i nærheten av dyrket mark, ber vi om at det tas særlig hensyn til dette. Vær også oppmerksom på at noen hull kan være stengt ved andre arrangementer på Låven.

Vi oppfordrer alle til å ta med nye potensielle spillere for å prøve frisbeegolf. Det vil foregå organisert spill de fleste torsdager og søndager i sommerhalvåret, og vi har et stort utvalg av disker til utlån for nybegynnere som vil teste sporten. Hvem som helst er velkommen til å prøve banen, men vi ser helst at alle som benytter seg av banen regelmessig etter hvert melder seg inn i klubben. Bli medlem her! Vi vil at ikke-medlemmer som spiller på banen til å bidra med noen kroner for hver runde som spilles, dette kan gjøres kontant i en kasse som henger på veggen, eller med Vipps. Informasjon om aktiviteter på frisbeegolfbanen vil som oftest bli lagt ut på klubbens facebooksider.

All organisert aktivitet med større grupper på banen skal avtales med klubben på forhånd!

Oppslag med baneregler som vi vil at de som bruker banen setter seg inn i, samt tips til de som ikke har spilt noe særlig før:

            

          

 

Banen er delvis finansiert gjennom støtte fra Møre og Romsdals Fylkeskommune, Danske Bank Engasjement, Sparebank 1 SMN og Sparebanken Møre.  I tillegg har vi fått mye støtte fra lokalt næringsliv. Se oversikt over våre bidragsytere her.

Klikk på kartet under for å se hvor banen vår befinner seg:

Veibeskrivelse
Veibeskrivelse

Legg igjen en kommentar