Bli medlem

Vi ønsker alle nye medlemmer velkommen til klubben!

Medlemskapet gir rett til gratis spill på banen, til å delta på turneringer, ukesgolf og andre aktiviteter i regi av klubben. Man må også være medlem av en klubb for å kunne delta på turneringer i regi av forbundet (dvs. norgescup og NM). Medlemskontingenten går i første rekke til vedlikehold og videreutvikling av banen, innkjøp av nødvendig utstyr og til å finansiere ulike aktiviteter.

Hvem som helst er velkommen til å prøve banen uten medlemskap, men alle som benytter seg av banen regelmessig bør være medlem av klubben.

Satser for medlemskontingent 2021
Familiemedlemskap: 450kr
Seniormedlemskap: 350kr
Juniormedlemskap (<18 år): 100kr
Støttemedlemskap: 100kr

Fra 2021 har vi tatt i bruk et nytt medlemssystem som heter Hoopit. Her er fremgangsmåte for registrering og betaling av medlemskontingenten:

Bruksanvisning Hoopit

Vi ønsker at flest mulig registrerer seg gjennom Hoopit. Hvis ikke kan det være en nødløsning å bruke den gamle fremgangsmåten:

Fyll ut skjemaet under dersom du ønsker å bli medlem av klubben, og du vil få tilsendt bekreftelse på epost. Medlemskontingenten betales til vår konto 4060 28 08469, eller Vippses til Øverås Idrettslag #104523 (kategori medlemskontingent). Ved familiemedlemskap ber vi om at navn og fødselsdato på resterende familiemedlemmer oppgis i kommentarfeltet.

Medlemskontingenten kan også betales med Vipps. Velg Øverås Idrettslag #104523, og gå inn på menyvalg «medlemskontingent». Skjema under må likevel fylles ut, da vi trenger disse opplysningene for medlemsregistrering i Norges Idrettsforbund. Antall registrerte medlemmer er viktig for å kunne gi økonomisk støtte fra NIF til oss som klubb, og også for midler som går til Disksport Norge sentralt.

 

Bli medlem her:

Innmeldingsskjema
* Obligatoriske felt 

 

Legg igjen en kommentar