Bli medlem

Vi ønsker alle nye medlemmer velkommen til klubben!

Medlemskapet gir rett til gratis spill på banen, til å delta på turneringer, ukesgolf og andre aktiviteter i regi av klubben. Man må også være medlem av en klubb for å kunne delta på turneringer i regi av forbundet (dvs. norgescup og NM). Medlemskontingenten går i første rekke til vedlikehold og videreutvikling av banen, innkjøp av nødvendig utstyr og til å finansiere ulike aktiviteter.

Hvem som helst kan naturligvis prøve banen uten å være medlem, men vi ser helst at alle som benytter seg av banen regelmessig melder seg inn i klubben.

Satser for medlemskontingent 2018
Familiemedlemskap: 400kr
Seniormedlemskap: 300kr
Juniormedlemskap (<18 år): 100kr
Støttemedlemskap: 100kr

Fyll ut skjemaet under dersom du ønsker å bli medlem av klubben, og du vil få tilsendt bekreftelse på epost. Medlemskontingenten betales til vår konto 4060 28 08469. Ved familiemedlemskap ber vi om at navn og fødselsdato på resterende familiemedlemmer oppgis i kommentarfeltet.

Vi setter også pris på å få beskjed om utmeldinger på epost mail@overaasfrisbee.no eller til tlf 91126047. Her er innbetalingsblankett for 2018:

Medlemskontingenten kan også betales med Vipps. Velg Øverås Idrettslag #104523, og gå inn på menyvalg «medlemskontingent». Skjema under må likevel fylles ut, da vi trenger disse opplysningene for medlemsregistrering i Norges Idrettsforbund. Antall registrerte medlemmer er viktig for å kunne gi øknomisk støtte fra NIF til oss som klubb, og også for midler som går til Disksport Norge sentralt.

 

Bli medlem her:

Innmeldingsskjema
* Obligatoriske feltLegg igjen en kommentar