Vi ønsker alle nye medlemmer velkommen til klubben!

Medlemskapet gir rett til gratis spill på banen, til å delta på turneringer, ukesgolf og andre aktiviteter i regi av klubben. Man må også være medlem av en klubb for å kunne delta på turneringer i regi av forbundet (dvs. norgescup og NM). Medlemskontingenten går i første rekke til vedlikehold og videreutvikling av banen, innkjøp av nødvendig utstyr og til å finansiere ulike aktiviteter.

Hvem som helst er velkommen til å prøve banen uten medlemskap, men alle som benytter seg av banen regelmessig bør være medlem av klubben.

 
Fra 2021 har vi tatt i bruk et nytt medlemssystem som heter Hoopit. Her er fremgangsmåte for registrering og betaling av medlemskontingenten: KLIKK HER.
 

Alle våre medlemskap inkluderer en treningslisens som dekker lokale konkurranser. (Junior inkluderer Norgescup og Norgesmesterskap)

 
Diskgolf har krav om betalt lisens for å kunne delta i organisert aktivitet. Forbundet anbefaler alle aktive å løse lisens da dette bidrar til økt aktivitetstilbud og gir også forsikringsdekning.

Vil du som SENIOR ha mulighet til å delta på Norgescup eller Norgesmesterskap må du utvide til konkurranselisens. Dette koster 150,- i mellomlegg og det hjelper vi deg med å registrere.

500,-

SENIORMEDLEMSKAP

Inkluderer Treningslisens. Utvidelse til Konkurranselisens for 150,-

700,-

FAMILIEMEDLEMSKAP

Inkluderer alle i en familie (utenom 12-19 år - som må registreres med Juniormedlemskap

100,-

JUNIORMEDLEMSKAP

Inkluderer Treningslisens og Konkurranselisens.

Birdiebadge & merch

I år gjentar vi at alle medlemmer får et birdiebadge som medlemsbevis og til bruk i ukesgolf (eller til eget bruk!)

Birdiebadge deles ut ved ukesgolf.

Vi jobber også med klubbklær i form av jakker, trøyer o.l.

Mer informasjon kommer når vi vet mer.

Klær rekker vi trolig ikke til sesongstart.